Хороскоп за деня – 5 декември 2023, вторник  Овен Звездите не

...
Хороскоп за деня – 5 декември 2023, вторник  Овен
Звездите не
Коментари Харесай

Овенът да внимава с парите, а Козирогът да се пази от провокатори!

Хороскоп за деня – 5 декември 2023, вторник 

Овен
Звездите не предлагат да давате пари назаем. Има огромна възможност в никакъв случай повече да не ги видите. 

Телец 
Вярвате, че може да намерите гениално решение на казуса, подложен от вашите началници, само че не бързайте да го заявите обществено! Днес е по-добре да не се откроявате пред сътрудниците. 

Близнаци
Най-добрата отмора за вас през днешния ден ще бъде обвързвана с смяна на активността. Ако се уморявате от интелектуална работа, преминете към физическа и назад: по този начин денят ще отлети леко и съвсем незабелязано. 

Рак
Не е най-благоприятният миг да се заемате със комплицирани и виновни каузи. Ако имате опция, изчакайте най-малко до на следващия ден! 

Лъв
Ако се нуждаете от помощ за подаването на документи, към този момент може да отидете при бюрократите: казусът ще бъде решен бързо. 

Дева 
Денят е съвършен за нареждане и не толкоз вкъщи, колкото на работното място: би трябвало да прегледате документите и да изхвърлите това, което е непотребно.

Везни 
Това е ден, в който може да бъдете осъден за инициативността си. Възможно е, в случай че дадете концепция на началниците си по какъв начин да се оправят с някакъв проблем, да ви натоварят с нови отговорности, без значение дали ви харесва или не. 

Скорпион
Отделете време да поправите грешките! Помислете за всичко, което сте създали в последно време и анализирайте всяко свое деяние. Изводите ще ви бъдат потребни в бъдеще. 

Стрелец
С апатията, която може да ви обхване през днешния ден, би трябвало да се борите с всички налични средства. Защо не посетите с най-хубавия си другар, с цел да поговорите? Срещата ще ви се отрази добре. 

Козирог
Днес ще има доста провокатори, които желаят да си изпуснете нервите. Проявявайте въздържаност, не им давайте опция да се радват за ваша сметка!

Водолей
Не е желателно да се отпускате през днешния ден. Измислете каквото и да е занятие - най-добре да е с вашето занимание. 

Риби
По-добре е да откажете всички значими срещи - както бизнес, по този начин и персонални. Все още няма да можете да постигнете единодушие, тъй че не би трябвало да губите време и морална мощ за нищо. 

за всички зодии

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР